Despre noi

MALLUCE 

Creațiile Malluce sunt motivul tău de a străluci, care îți conferă un plus de feminitate și încredere. Stilul Malluce îmbină liniile clasice, simple, cu detalii și accente menite să te diferențieze și să îți valideze atuurile și calitățile.

Malluce se adresează femeii contemporane, care știe să jongleze între tinute casual, de birou, sau de petrecere. Punem accent pe calitatea materialelor și versatilitatea pieselor vestimentare, muza Malluce fiind reprezentata de femeia romantică, sensibilă, încrezătoare și pozitivă, care se bucură de modă și folosește fiecare moment să strălucească în felul său.

VALORILE MALLUCE

Malluce înseamnă încredere în valorile feminine și un plus de feminitate pe o piață dominată de stereotipuri și consum accelerat. Credem în momente si trăiri pline de însemnătate și ne dorim ca fiecare creație

Malluce să fie motivul fiecăreia de a fi radiantă, pozitivă, încântătoare. Malluce susține ideea conform căreia fiecare femeie este liberă să trăiască, să se exprime și să se îmbrace conform propriilor reguli și indiferent de prejudecăți și trenduri. Ne dorim ca fiecare creație Malluce să te facă să te simți strălucitoare si de ce nu, să fie aliata ta în momentele frumoase ale vieții.

FEMEIA MALLUCE

În cadrul atelierului Malluce realizăm colecții în serie limitată, adaptate în functie de sezon și produse unicat, creații personalizate, ca răspuns la solicitarile tale.
Clientele Malluce sunt femei cu vârsta cuprinsa între 20 și 45 de ani, pasionate de frumos, cu un aer romantic – boem, care apreciază designul autentic, produs în România.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.