Alist Designers Boutique: hub-ul designerilor români

Alist Designers Boutique: hub-ul designerilor români

Un nou an, provocările continuă, dar noi privim cu încredere către viitor, către zile mai bune, cu libertate deplină și vizite cât mai multe la Malluce Design. Ce ne motivează? Feedback-ul pozitiv cu privire la produsele pe care le realizăm și suportul celor care susțin, de ani buni, designul și producția românească. Alist Magazine a început acum câțiva ani, împreună cu București Mall, un proiect demn de toată lauda: Alist Designers Boutique.

Aici expun designeri și producători români, creatori de frumos, care în ciuda vremurilor, nu se lasă descurajați, ci continuă să lucreze cu pasiune și dedicare, așa cum facem și noi, echipa Malluce. Creațiile noastre sunt inspirate de femeia romantică, sensibilă, încrezătoare și pozitivă, care se bucură de modă și folosește fiecare moment să strălucească în felul său.

Suntem recunoscători că avem ocazia să expunem alături de designeri renumiți și mulțumim pe această cale echipei Alist Magazine coordonată de Andreea Esca și echipei București Mall.

Malluce Design este în Alist Designers Boutique în intervalul: 3 ianuarie 2021 – 31 martie 2021. Așa că vă așteptăm zilnic, la parterul București Mall – Mall Vitan, cu creații feminine, de la rochii de eveniment, la rochii casual, compleuri sport-casual și veste.

Partenerul acestui proiect prezentat de Mastercard, este București Mall Vitan, care ne-a pus la dispoziție un spațiu extrem de generos, în care toate normele pot fi respectate fără niciun efort.